30 september 2010

Gezicht

Ze krijgt een gezicht. Niet precies het gezicht dat je nu ziet, maar een ander gezicht. Wordt vervolgd.

She is getting a face. Not exactly the face she's got now, but a different face. Will be continued.

Hand quilting

Zo veel kleine steekjes. Ik vind het effect geweldig.
So many small stitches. I love the effect.

14 september 2010

Agenda

Vanavond heb ik een agenda gemaakt. Het is een senior agenda met ringband er in, zodat ik gemakkelijk pagina's kan toevoegen of er uit halen als ik dat wil.

Tonight I made this agenda. It is a senior agenda with a ring binder in it, so I can add pages or get them out if I want to.

12 september 2010

Thanks

Bedankt voor alle reacties op mijn vorige bericht. Ik zal het laten gaan zoals het komt... Het doel is niet om iets te maken. Ik heb besloten om mij te richten op het verbeteren van mijn quilttechniek en te kijken wat me dat brengt. Bovenstaand quiltje had ik al (UFO), maar het was niet af. Ik heb het nu gequilt met rood en heb met Markal paintsticks accenten aangebracht.

Leuk nieuws is ook dat ik ben uitgenodigd om mee te doen aan een quiltgroep. Dit gaat pas in januari van start. Dan zal ik er meer over vertellen.

Thanks for all the comments on my previous message. I will just let it flow.... The goal is not to make something now. I decided to enhance my quilting skills and just see what it will bring.
The quilt above was one I already had (UFO), but it wasn't finished. Now I quilted it with red thread and gave it some accents with Markal paintsticks.

Great new is, that I have been invited to join a quiltgroup starting in January. I will tell more about it then.

3 september 2010

Zoeken naar inspiratie - Searching for inspiration

Hebben jullie ook wel eens zo'n periode dat je niet goed weet wat je moet maken? Ik heb besloten een klein werkje te maken in de hoop dat ik weer inspiratie krijg voor iets wat ik echt mooi vind.

Do you have periods that you don't know what to do? I decided to make a small work; hoping to get inspired to make something I really like.