18 oktober 2009

Pasteltinten

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het verven van stof. De komende keer ben ik aan de beurt om voor mijn textielvriendinnen een tasje met stofjes te maken voor de komende opdracht. Helaas werd het niet wat het moest zijn. Eén van de kleuren heeft niet gepakt, waardoor ik allemaal pastelkleuren kreeg. Wel mooi hoor, maar het was niet de bedoeling dat het zo werd. Op dit moment heb ik een deel van de stoffen alweer in een nieuw badje verf staan. Hopelijk gaat het nu wel goed.

Last week I have been busy dying fabric. Next time I am the one who has to give my 'textile friends' a bag with fabrics for the next theme. It didn't turn out the way I planned it. One of the colours didn't do it's job. Now I have a beautiful collection of pastel colours. Right now some of the fabric I dyed are in a new dye bath. Hopefully it will turn out good, this time.

8 opmerkingen:

Lynn zei

These are my favorite colors. If this is the discard bag send them to me!!! LOL

Ellen zei

Hoi corynna
Ik vind dit een heel mooi stapeltje hoor !!!!!
Groetjes Ellen

Corryna Janssen zei

Hoi Ellen,
Ja het is ook een mooi stapeltje hoor. Maar niet wat ik had willen maken voor de nieuwe opdracht. De nieuwe stofjes zitten nu nog in de verf. Wordt hopelijk ook mooi :-).

MargaretR zei

I love those colours Corryna. I hope you saved some of them to use yourself?

Emmy zei

dit is al mooi ben benieuwd wat het gaat worden ben heeeeeeeel erg nieuwsgierig en heb er heeeeeeel erg veel zin in

Margeeth zei

O, deze zijn al zo mooi, jammer dat je ze over moest verven.

Sandra zei

Daar worden we nieuwsgierig van!

maggi zei

The fabrics are gorgeous.