8 mei 2010

Time out


Het quilten van de mensen - Quilting the people

Het quiltwerk van de rand - Quilting the border

Sneak peak

De komende tijd ga ik wat rustiger aan doen. Niet alleen heb ik nu last van mijn duim, maar van mijn hele hand. Daarom ga ik nu langzaam of niet werken, afhankelijk van hoe het gaat. Helaas heb ik moeten besluiten om te stoppen met het Kiss project van Dijanne. Ik kon de deadline niet halen. Ik vind dat zo jammer, want ik was goed op weg en ik vond het handquilten leuk om te doen (tot het zeer ging doen...). Ik denk dat het net is als met sporten. Je moet eerst trainen en dan pas meedoen aan de wedstrijd.

Ik hoop dat ik de Stad quilt op tijd af zal hebben. Mijn hand zal die beslissing nemen. Hierboven zie je een aantal foto's, zodat je het groeiproces wat kunt volgen.

I am taking some time out. Not only my thumb is hurting, but my entire hand is hurting now. So I decided to work slowly or not at all. I had to stop working on the KISS project of Dijanne. Such a shame, cause I loved the hand quilting (til it start hurting....). I guess it is as it is with sports. You have to train first and then go for the game.

I hope I can finish the Stad quilt in time. I will let my hand decide. Above a few photo's, so you can see some progress.

Onze appelboom had nog nooit zo veel bloesem. I hoop echt, voor de boom, at we niet net zo veel appels krijgen.

Our apple tree never had so much flowers. I really hope, for the tree, that we will not get this much apples.

4 opmerkingen:

hannie zei

Heel vervelend Corryna, die pijn aan je hand. Dat kunnen wij quilters niet hebben! Heb je er een dokter naar laten kijken?
Overigs denk ik,dat je "stadquilt" heel bijzonder wordt! Jammer van het Kiss project, maar wie weet kun je het in een later stadium afwerken, als je de beschrijving hebt? Succes toch met je quilt en beterschap met je hand!!

Sandra zei

Dat beloofd veel goeds! Ziet er prachtig uit.

Emmy zei

heel erg mooi hoor

maggi zei

I do hope that your hand recovers soon.