27 augustus 2008

1 Jaar quilten - First year of quilting

Een jaar geleden ben ik begonnen met quilten. En het voelt alsof ik het altijd al deed. En het voelt ook of ik het altijd zal blijven doen. Het werd mij al gauw duidelijk dat vooral het art quilten en het werken met vilt mij aanspreekt. Ik heb er zo'n plezier aan om te werken met stof. Het liefst vrij en nog niet meteen met een eindresultaat in gedachten. En wat ik ook zo leuk vind is dat het quilten mij met zo veel leuke creatieve mensen in contact heeft gebracht. Ja het is een goede keus geweest om er aan te beginnen. En daarom wil ik dit eerste jaar vieren. Schrijf alsjeblieft voor morgenavond een reactie op dit bericht en dan zal ik morgenavond één van jullie namen trekken. Deze persoon krijgt dan een kleine verrassing toegestuurd.

A year ago I started quilting. And it feels as if I have don it forever. And I will keep quilting. When I started it was clear to me from the beginning that I like art quilting the most. And working with felt also is appealing to me. I really love working with fabric, especially when I just start working and don't know yet what it will become. And what I also like, is that quilting has brought me in contact with so much nice and creative people. Yes, it has been a good choice to start quilting. And therefor I want to celebrate this first year. Please write a message to this post and tomorrow evening I will draw the name of one person and send this person a little gift.

12 opmerkingen:

Linda zei

Hoi Corryna,
Ja, inderdaad, een van de leukste bijkomstigheden van quilten is dat je er zoveel leuke mensen door ontmoet, IRL of online! Ik hoop dat je het nog lang met veel plezier mag doen!
Groetjes uit Brisbane,
Linda

Emmy zei

jaaaa al 1 jaar heel goed ga zo door
we zullen nog veel van je zien
groetjes Emmy

simone zei

Hartelijk gefeliciflapstaart met je eerste verjaardag(van je blog dan) Ik hoop je nog veel jaar te mogen volgen, je maakt inspirerende dingen, Simone.

Lynn zei

I abolutely CANNOT believe you have only been making art quilts for one year. You are such an exceptionally talented woman! I marvel at all of your creations and aspire to be like you one day.

I too am celebrating my one year of art quilting (July 2007 I took a beginners quilting class and went from there.)
I wonder what art you did before getting interested in quilting, as you obviously have a huge talent.

Congratulations on this wonderful first year full of beautiful creations!

Margeeth zei

Onvoorstelbaar dat je pas een jaar geleden bent begonnen met quilten, als je ziet wat je nu al maakt beloofd dat veel voor de toekomst.
Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag als quiltster, dat er maar vele mogen volgen.

Ati. Norway. zei

Geweldig, een jaar zo bezig, zorg dat het nog heel lang doorgaat dan kunnen wij allemaal nog lang van je creaties genieten :-))
Een blog bijhouden is ook een hele leuke bijkomstigheid, dat weer andere en nieuwe mensen op je pad brengt met dezelfde hobby!

Anoniem zei

Gefeliciteerd Corryna! Ik dacht ook dat je al laaang bezig was met quilten. Ik ben net begonnen met mijn stofjes te naaien en bewerken en vind het ontzettend leuk.
Ook bedankt voor je reactie op mijn blog! Geniet van de jongens terwijl ze zo jong zijn. Je blijft er altijd van genieten maar het verandert toch heel veel.

Marloes zei

Hi Corryna,
Ook ik ben verbaasd over het feit dat het pas de eerste verjaardag is!Gefeliciteerd en nog vele jaren quiltplezier toegewenst. Groetjes Marloes

Dizzymisslizzy zei

Jee, een jaar alweer? Je maakt mooie dingen, maar ik kan me voorstellen dat de uitdaging er altijd zal blijven om nog mooiere dingen te maken, om nog meer te weten en nog meer te kunnen op quilt gebied. Voor mij ben je een natuurtalent, maar dat wist je al :-).

Trudie

Jacquelines blog zei

Gefeliciteerd Corryna,we gaan vast nog heel veel van je zien

Sandra zei

Vooral zo doorgaan!
Groetjes, Sandra

jude zei

sorry i missed this but congrats on your year of quilting!