26 oktober 2008

Stellar quilt in wording - Stellar quilt in progress


Mijn Canon 350D is stuk. De spiegel werkt niet meer. En om deze reden heeft het even geduurd voordat ik hier weer iets postte. Maar vandaag kon ik de camera van mijn man gebruiken. De camera die hij in zijn werk gebruikt en die om die reden ook niet altijd beschikbaar is.
Ik heb een foto gemaakt van de stof en de eerste sterren voor de Stellar quilt. Dit is de quilt die ik maak voor Around the world in 20 quilts. Het is erg leuk om er aan te werken, zeker nu ik een idee heb voor het ontwerp. Wat je hier ziet is slechts een detail, want het mooiste wil ik tot het laatst bewaren.

Pim als je dit leest: hier zie je een stuk geverfd laken. Ik zal er een Drents tintje aan geven ;-).

My Canon 350D is broke. The mirror isn't working anymore. And therefor it has taken some time for me to post. But today I could use the camera of my husband, the one he uses for his business and therefor is also the one that is not always available. I made a photo of the fabric and the first stars on it for the Stellar quilt. It's the quilt I am making for Around The World in 20 quilts. I love working on it, because now I have an idea for the design. What you see here is only a detail, because I want to keep the best part for last.

1 opmerking:

Sandra zei

Oei, ik zie iedereen al beginnen en ik heb nog niet eens het begin van een idee in mijn hoofd. Je bent in ieder geval met een mooie stof begonnen.