23 mei 2008

Postkaart gekregen van Linda

Deze keer heb ik een postkaart gekregen van Linda. Ik ben er erg blij mee. Het is zo leuk om te zien welke technieken anderen gebruiken om iets moois te maken. Linda, bedankt voor deze mooie kaart.

This time I got a postcard from Linda. I am very glad I got it. It is so nice to see which techniques others use to make something beautiful. Linda, thank you very much for this wonderful card.

2 opmerkingen:

Linda zei

Hoi Corryna, fijn dat hij goed aangekomen is, daar was ik wel een beetje ongerust over. De bovenkant is van papier - een prachtig handbeschilderd papier dat om een stukje zeep zat dat iemand voor mij meegenomen had uit Fiji! Ik moest het gewoon gebruiken voor een postkaart, maar was erg bang dat het de reis niet zou overleven...
Ook nog bedankt voor je lieve woordne over het organiseren van de quiltgroep! Het is wat meer werk dan ik had ingeschat en soms wel moeilijk, ja... Maar ik heb erg veel zin om te beginnen met het eerste thema! (als Caity dat tenminste verzint voor 1 juni! - En anders doe ik het! ;-)) Groetjes, Linda

Lynn zei

I like all that gold. I have difficulty using metallic threads, would like to use more. Any ideas for getting my machine to like them as much as I do? Perhaps by hand is the answer.